“Zoals je was willen we je herinneren"

Na de uitvaart

De uitvaart is voorbij, het is niet meer hetzelfde als voorheen. Het rouwproces is een moeilijke fase waar u op uw eigen wijze mee moet omgaan. Aanpassingen aan het verlies dat u is overkomen, en dan moeten er toch ook practische zaken worden geregeld.

Twee tot drie weken na de uitvaart nemen wij weer contact met u op, hierbij luisteren wij of wellicht de wens er is om iedereen te bedanken middels een dankbetuiging te sturen of een advertentie te plaatsen in de krant.

Hoe zat het ook alweer met de gedenksteen die teruggeplaatst moet worden op het graf?, intussen hebben wij de kosten hiervan vernomen via de steenhouwerij en samen kijken we wat uw wensen zijn m.b.t. aanpassingen in de bestaande en/of bij te voegen tekst.

Was de uitvaart een crematie, dan komen wij in het nagesprek met u terug op de mogelijkheden van de asbestemming, wilt u bijvoorbeeld de as graag thuis gaan bewaren of kiest u definitief voor verstrooiing op zee en wilt u hier dan graag bij aanwezig zijn. Wij staan nauw in contact met een plaatselijke rederij welke voor u een asbestemming op de Westerschelde kan verzorgen. Maar ook toelichting over een urnennis of een urnengraf op de begraafplaats, of een andere asbestemming is uiteraard mogelijk.

Na de uitvaart ontvangen wij al snel ook vanuit derden(bijv. aula, kerk, bloemist, restaurant) de nota`s m.b.t. de uitvaart en deze worden door ons al voldaan. In het gesprek na de uitvaart komen wij met u terug op deze kosten en kijken samen naar de uiteindelijk totale kosten. Indien er een uitvaartverzekering was en deze inmiddels aan ons heeft uitgekeerd, zal uiteraard dit bedrag verrekend worden.

Contact

Uitvaartverzorging de Voogt

Jack en Petra de Voogt 

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen

Telefoon
0115 61 29 37

GSM Jack de Voogt
06 21 83 72 73

E-mail
info@uitvaartverzorgingdevoogt.nl