“Zoals je was willen we je herinneren"

Opbaren

Al heel snel na het overlijden staan nabestaanden voor de vraag waar hun overleden dierbare in de dagen tot de uitvaart moet verblijven. Zoals eerder op onze site al staat aangegeven hebben wij via collega`s in Terneuzen en de regio de beschikking over stijlvolle en moderne uitvaartcentra, u kunt hier, na met ons een afspraak te hebben gemaakt een bezoek bij u dierbare brengen.

Tevens zijn in deze uitvaartcentra ook een aantal 24-uurs kamers aanwezig, hierbij heeft u na ontvangst van een eigen sleutel, onbeperkt toegang tot de ruimte waar de overledene ligt opgebaard. Deze kamer kunt u zelfs inrichten met bijv. foto`s, bloemen, of iets anders persoonlijks wat u in zijn of haar aanwezigheid wilt hebben.

U kunt bij ons zeker ook kiezen om de overledene thuis te laten opbaren, hierbij wordt de overledene in een kist of op bed gekoeld. Op elk gewenst moment kunt u dan in uw eigen omgeving bij uw dierbare zijn. Wel is het naar onze mening goed om dit samen vooraf te bespreken, is de locatie hiervoor geschikt?, en o.a. medicijngebruik en omgevingstemperatuur is toch een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Het wassen en aankleden van de overledene kunnen wij voor u verzorgen, hierbij ontvangen wij de gewenste kleding en geven de laatste zorg in het uitvaartcentrum of soms ook op de locatie waar het overlijden heeft plaatsgevonden. Nabestaanden mogen hier ook bij aanwezig zijn, of zelf de laatste zorg bieden, in dit geval kunnen wij wellicht assisteren indien nodig en/of gewenst.

Contact

Uitvaartverzorging de Voogt

Jack en Petra de Voogt 

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen

Telefoon
0115 61 29 37

GSM Jack de Voogt
06 21 83 72 73

E-mail
info@uitvaartverzorgingdevoogt.nl