“Zoals je was willen we je herinneren"

Over ons

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt is als zelfstandige uitvaartonderneming al vele jaren gevestigd in Terneuzen. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies, en daarbij respecteren wij uiteraard ieders wens.

Wij, Jack en Petra de Voogt en onze medewerkers staan in de moeilijke periode rondom een overlijden persoonlijk in contact met de nabestaanden, en hechten hierbij veel waarde aan ons uitgangspunt dat er genoeg tijd moet zijn, zodat men in alle rust beslissingen kan nemen.

In goed overleg met onze collega ondernemingen hebben wij van uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten en locaties betreffende uitvaartcentra, aula en crematoria in de gemeente Terneuzen en in de regio.
Wij beschikken over een mortulance(discrete overbrengauto), eigen rouwvervoer en dragers (heren en dames), en verzorgen ook thuisopbaringen middels een bed of kistkoeling.

Bij kerkelijke/christelijke uitvaarten staan wij concreet in contact met de voorganger en kerkelijke begeleiding om voor uw overleden dierbare een wenselijke invulling van de afscheidsdienst te verwezenlijken.

Niet kerkelijke uitvaarten nemen de laatste jaren enorm toe, op deze wijze neemt men als nabestaanden en kennissen op de dag van de uitvaart afscheid in bijvoorbeeld de aula van een uitvaartcentrum of crematorium, maar ook bij u thuis of een andere locatie is dit toegestaan. Hierbij kunnen wij samen met u als nabestaanden het afscheid vorm geven, o.a. met persoonlijke woorden door of namens u gesproken, cd of live muziek, en eventueel het vertonen van foto`s tijdens de plechtigheid.

Ook is de mogelijkheid dat wij voor u, in de dagen rondom het overlijden, contact leggen met een neutrale spreker/spreekster of een woorddienstbegeleider uit de regio. Zij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van het afscheid en kunnen op passende wijze verwoorden hoe hij of zij in het leven was.

Contact

Uitvaartverzorging de Voogt

Jack en Petra de Voogt 

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen

Telefoon
0115 61 29 37

GSM Jack de Voogt
06 21 83 72 73

E-mail
info@uitvaartverzorgingdevoogt.nl