Over ons

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt is als zelfstandige uitvaartonderneming al vele jaren gevestigd in Terneuzen. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies, en daarbij respecteren wij uiteraard elke geloofsovertuiging.

Wij, Jack en Petra de Voogt en onze medewerkers staan in de moeilijke periode rondom een overlijden persoonlijk in contact met de nabestaanden, en hechten hierbij veel waarde aan ons uitgangspunt dat er genoeg tijd moet zijn, zodat men in alle rust beslissingen kan nemen.

In goed overleg met onze collega ondernemingen hebben wij van uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten en locaties betreffende uitvaartcentra, aula en crematoria in de gemeente Terneuzen en in de regio.
Wij beschikken over een mortulance(discrete overbrengauto), eigen rouwvervoer en dragers, en verzorgen ook thuisopbaringen middels een bed of kistkoeling.
 
Bij kerkelijke/christelijke uitvaarten staan wij samen met u concreet in contact met de voorganger en kerkelijke begeleiding om voor uw overleden dierbare een wenselijke invulling van de afscheidsdienst te verwezenlijken.
 
Niet kerkelijke uitvaarten nemen in de laatste jaren steeds meer toe, op deze wijze neemt men als nabestaanden en kennissen op de dag van de uitvaart afscheid van hun dierbare in bijvoorbeeld de aula van een uitvaartcentrum of crematorium. Hierbij kunnen wij samen met u als nabestaanden het afscheid vorm geven, met persoonlijke woorden door of namens u gesproken, cd of live muziek, en eventueel het vertonen van foto`s tijdens de plechtigheid.
 
Ook kunnen wij voor u, in de dagen rondom het overlijden, contact leggen met een neutrale spreker/spreekster of een woorddienstbegeleider uit de regio. Zij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van het afscheid en kunnen op passende wijze verwoorden hoe hij of zij in het leven was.