Over ons

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt is als privé uitvaartonderneming al vele jaren gevestigd in Terneuzen. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies, en daarbij hoort respect voor elke geloofsovertuiging.

Wij, Jack en Petra de Voogt en onze medewerkers staan in de moeilijke periode rondom een overlijden persoonlijk in contact met de nabestaanden, en hechten hierbij veel waarde aan ons uitgangspunt dat er tijd moet zijn, zodat mensen in alle rust beslissingen kunnen nemen.

In goed overleg met onze collega`s kunnen wij van uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van alle faciliteiten en locaties betreffende uitvaartcentra, aula en crematoria in de gemeente Terneuzen en in de regio.
Wij beschikken over eigen rouwvervoer en dragers, en verzorgen (in overleg) thuisopbaring middels een bed of kistkoeling. 
 
Bij kerkelijke uitvaarten staan wij samen met u nauw in contact met de voorganger en kerkelijke begeleiding om voor uw overleden dierbare een wenselijke invulling van de afscheidsdienst te verwezenlijken.
 
Niet kerkelijke uitvaarten nemen in de laatste jaren steeds meer toe, op deze wijze neemt men als nabestaanden en kennissen op de dag van de uitvaart afscheid van hun dierbare in bijvoorbeeld de aula van een uitvaartcentrum of crematorium. Hierbij kunnen wij samen met u als nabestaanden het afscheid vorm geven, met persoonlijke woorden door of namens u gesproken, cd of live muziek, en eventueel het vertonen van foto`s tijdens de plechtigheid.
 
Ook kunnen wij voor u, in de dagen rondom het overlijden, contact leggen met een neutrale spreker/spreekster of een woorddienstbegeleider uit de regio. Zij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van het afscheid en kunnen exact verwoorden over hoe hij of zij was.