“Zoals je was willen we je herinneren"

Wilsbeschikking

Na een (plots)overlijden in de familie komt het met regelmaat voor dat nabestaanden op veel vragen stuiten tijdens de regeling van de uitvaart. Had deze persoon bepaalde wensen, mocht er iets gebeuren. Waren zijn of haar wensen wel naar ieder toe duidelijk? Had hij/zij dit tegen enkel één of toch meerdere kinderen/nabestaanden kenbaar gemaakt? 

Een laatste wilsbeschikking is bedoeld om duidelijk aan te geven wat de wensen zijn. Men kan hierin persoonlijke wensen kenbaar maken en op papier invullen hoe de uitvaart dient te worden uitgevoerd zoals u dit wenst.

Wellicht geeft het u en uw naasten rust als uw wensen zijn ingevuld. Verstandig is het wel om deze wilsbeschikking in aanwezigheid van een familielid door te nemen en in te vullen. Eventueel kan deze persoon ook mede ondertekenen, zelf dient u zeker de wilsbeschikking met datumvermelding te ondertekenen.

Indien men de wens heeft om een wilsbeschikking samen met uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt door te nemen en in te vullen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Onderstaand kunt u de wilsbeschikking openen en uitprinten om in te vullen.

 Wilsbeschikking

Contact

Uitvaartverzorging de Voogt

Jack en Petra de Voogt 

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen

Telefoon
0115 61 29 37

GSM Jack de Voogt
06 21 83 72 73

E-mail
info@uitvaartverzorgingdevoogt.nl