“Zoals je was willen we je herinneren"

Rouwkaarten

Het afscheid nemen van uw dierbare is een proces, waar je als familie en vrienden samen aan deelneemt. Een rouwkaart in dit proces dient als uitnodiging om familie, kennissen, vrienden, collega's te betrekken bij het afscheid.

Ook kunt u een rouwkaart enkel als een kennisgeving naar iemand toesturen, en dit kan zowel voor als na de uitvaart zijn. Met name als men in een besloten of familiekring afscheid wilt nemen, brengt u middels deze kennisgeving ieder die u wilt bereiken op de hoogte.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende rouwkaarten, met een opdruk, in kleur als een afbeelding, als een watermerk, blanco of met bijv. enkel een preegkader. Anderen willen echter liever een eigen afbeelding gebruiken, en dit dan graag in combinatie met een persoonlijke tekst of een gedicht, welke zo mooi past bij het leven van hun dierbare.

Tijdens de regeling en verzorging van de uitvaart, wordt zeker ook aandacht geschonken aan de vormgeving en invulling van de rouwkaart. Ook is het uiteraard mogelijk om in een voorbespreking al met u mee te denken over de mogelijkheden en gewenste tekst.

Wij verzorgen ook de portokosten en bezorging van de post. Het drukken, verzenden en ontvangen van de rouwkaart kan in Nederland weliswaar binnen 24 uur gebeuren.

In het weekend is via Postnl een ophaalservicedienst van toepassing, indien wij de rouwkaart voor u op zaterdag of zondag voor 15.00 uur kunnen verzorgen, zal men in principe op maandag de rouwkaart ontvangen.

Rouwpost naar België via de post raden wij af, aangezien de kans bestaat dat deze niet op tijd aankomt. Wij hebben hiervoor rouwzegels welke in België van toepassing zijn.

Met een volledige adressenlijst voorkomt u grotendeels dat u iemand vergeet een kaart te sturen.

Onderstaand treft u enkele voorbeelden van kaarten aan. Klik om de rouwkaarten te tonen.

Contact

Uitvaartverzorging de Voogt

Jack en Petra de Voogt 

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen

Telefoon
0115 61 29 37

GSM Jack de Voogt
06 21 83 72 73

E-mail
info@uitvaartverzorgingdevoogt.nl